Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Ben jij liefhebber van theater en cultuur en wil jij als stagiair meedraaien in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Ben jij praktisch, ondernemend, creatief en sociaal ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Stagiair Marketing & Communicatie
32-36 uur per week

Het is bijna 20.00 uur. De cast van Titanic de Musical staat klaar in de coulissen voor hun voorstelling. De zaal zit nagenoeg vol. Door jouw inspanningen; het bedenken en uitvoeren van voorstellingsacties en het schrijven van persberichten, zijn in de afgelopen dagen de laatste 50 plaatsen verkocht. En daar staan ze dan: in jouw theater, op jouw toneel. Je glundert van trots. Niet alleen omdat er zo’n prachtige cast op het podium staat, maar ook de clubavond van Zinder Podium raakt uitverkocht en er zijn veel nieuwe aanmeldingen voor muziek- en danslessen in Zinder. Dát en meer gebeurt er in de Agnietenhof en Zinder. 

Met jouw creativiteit, praktische houding en voorliefde voor communicatie en marketing zorg jij samen met het marketingteam dat Cultuurbedrijf Tiel krijgt wat het verdient: het hoofdpodium. En als je bezoekers vol enthousiasme de zaal of les uit ziet komen, realiseer je je: ik heb mijn perfecte stageplek gevonden! 

Naast Medewerker Marketing & Communicatie ben je ook: 
-    een creatieve en zorgvuldige tekstschrijver 
-    praktisch ingesteld en kun je goed zelfstandig en in teamverband werken
-    ervaring met Adobe programma’s is een pre (InDesign, Photoshop, Premiere) 

Hier kom je terecht
Op de afdeling Marketing & Communicatie werken vijf mensen die vol enthousiasme de activiteiten op de (regionale) kaart zetten. 

Wat je krijgt
-    stageplaats voor een periode van 5 à 6 maanden (start september of januari/februari) voor 32-36 uur per week
-    marktconforme stagevergoeding
-    speciale regeling voor het bezoeken van niet-uitverkochte voorstellingen, films en events in Agnietenhof en Zinder

Wat je meebrengt
-    kennis als universitair- hbo-, of mbo-student op het gebied van Marketing & Communicatie, Kunst- of Vrijetijdsmanagement, Media en Entertainment, Commerciële Economie of een soortgelijke opleiding.

Onze organisatie
Cultuurbedrijf Tiel is een jonge organisatie midden in het centrum van Tiel die 5 jaar geleden is opgericht en bestaat uit Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurcentrum Zinder. Samen verzorgen wij jaarlijks ongeveer 200 theatervoorstellingen, 75 filmvoorstellingen en 20 popevenementen. Ook zijn we een gastvrij huis voor vele amateurvoorstellingen en commerciële evenementen.
Met name in en vanuit Zinder organiseren we een breed scala aan educatieve activiteiten; van lessen, cursussen en workshops tot projecten in het onderwijs, in de wijken of het sociale domein.

Kortom, een bruisende en inspirerende werkomgeving, fijne collega’s, mooie accommodaties en genoeg uitdagingen en kansen!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? 
Vertel ons waarom jij deze baan wilt. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Stuur je brief met CV, foto en/of filmpje naar vacature@cultuurbedrijftiel.nl. Toi toi toi!

Meer informatie?
Wil je nog vragen stellen over deze leuke baan? Erica Schoeman (Marketing & Communicatie, Programmering) beantwoordt ze graag. Je kunt Erica bereiken via eschoeman@cultuurbedrijftiel.nl en eventueel een terugbelverzoek achterlaten.