Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Heb jij een cultureel hart, een strategische blik en een hands-on mentaliteit? Wil je daarnaast zo veel mogelijk mensen kunst en cultuur laten ervaren en beleven? Sluit dan met jouw energie en enthousiasme aan bij onze organisatie!

Vacature: Docent Theater (Onderwijsprojecten), Cultuurbedrijf Tiel
Zinder Educatie, onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel, zoekt een Docent Theater (Onderwijsprojecten) voor 4-8  uur per week, verdeeld over 1 of 2 dagen. Het betreft een betaalde functie op ZZP- of freelancebasis. Sluitingsdatum: 21-8-2023

Wegens uitbreiding van ons onderwijsaanbod zijn wij voor het schooljaar 2023/2024 op zoek naar een docent die theaterlessen kan verzorgen op diverse basisscholen in Tiel. Ben jij een enthousiaste theaterdocent die het leuk vindt les te geven aan basisschoolleerlingen? Dan maken we graag kennis met jou!
We hebben een divers docententeam dat komend schooljaar voor het eerst het cultuureducatie-programma ‘Kunst in de Klas’ (KIK) gaat aanbieden. Door dit programma, waar 16 basisscholen aan deelnemen, maken leerlingen kennis met diverse kunstdisciplines, waaronder theater. We werken op dit moment aan de invulling van het lesprogramma, waarbij jouw ideeën welkom. Daarnaast zijn er diverse maatwerk-aanvragen voor theaterlessen op scholen.
    
Wie zoeken wij?
•    Een bevlogen en betrokken Docent Theater met ervaring in het basisonderwijs en zo mogelijk een relevante kunstvakopleiding. Ervaring met lesgeven in het speciaal onderwijs is een pré.
•    Iemand die graag samenwerkt met andere docenten binnen het team.
•    Een flexibele docent die de lessen goed kan afstemmen op de verschillende leeftijden en niveaus.
Wat bieden wij?
•    Een divers, getalenteerd en inspirerend team dat samenwerkt met de andere kunstdisciplines uit ons cultuurgebouw: muziek, theater, beeldend en multimedia.
•    Begeleiding, vertrouwen en de vrijheid om je verder te ontwikkelen als docent. Er is   ruimte om jouw ideeën te ontplooien.
•    Een werkplek waar plezier hebben en van elkaar leren belangrijk is en we bijzondere momenten samen vieren.
•    Een personeelsregeling voor cursussen in Zinder en voorstellingen in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

Onze organisatie
Cultuurbedrijf Tiel is een jonge organisatie midden in het centrum van Tiel die bestaat uit Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurcentrum Zinder. Samen verzorgen wij elk seizoen honderden theater-, filmvoorstellingen en evenementen. Ook zijn we een gastvrij huis voor vele amateurvoorstellingen en commerciële evenementen.
In Zinder organiseren we een breed scala aan educatieve activiteiten, van lessen, cursussen en workshops tot projecten in het onderwijs, in de wijken of het sociale domein. Kortom, een bruisende en inspirerende werkomgeving met fijne collega’s, mooie accommodaties en genoeg uitdagingen en kansen!

Divers en inclusief
Cultuurbedrijf Tiel is een organisatie voor iedereen en omarmen de grootst mogelijke variatie aan mensen. We willen dat iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en betrokken voelt. We bieden graag een omgeving waarin iedereen gelijke kansen heeft om te groeien, bij te dragen en te gedijen.

Overige informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Roos Fokkema (Teamleider Onderwijsprojecten) rfokkema@cultuurbedrijftiel.nl. Stuur je cv en motivatie, in welke vorm dan ook, uiterlijk 21 augustus 2023 naar educatie@cultuurbedrijftiel.nl.


Zie je in Zinder!