Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Vacature: Docent Kinderdans, Cultuurbedrijf Tiel
Zinder Educatie, onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel, zoekt een Docent Kinderdans voor 3 uur per week. Het betreft een vacature voor een betaalde functie op ZZP/freelancebasis.
Sluitingsdatum: 21-8-2023


Wegens uitbreiding van ons cursusaanbod zijn wij voor het cursusseizoen 2023/2024 op zoek naar een docent die de danslessen kan verzorgen op de zaterdagen.
Docent Peuter-, Kleuterdans en Ballet (of andere stijl)
3 uur per week op zaterdagen van 9.15-12.30 uur
Ben jij een enthousiaste dansdocent die gespecialiseerd is in lesgeven aan jonge kinderen (d.w.z. Peuter-, Kleuterdans en Ballet)? Dan maken we graag kennis met jou!
We hebben een jong en divers dansteam dat graag het dansaanbod voor kleine kinderen op zaterdag wil uitbreiden. Gedurende het seizoen behoort uitbouw van het aanbod tot de mogelijkheden,  waarbij jouw eigen ideeën hierin welkom zijn.

Wie zoeken wij?
•    Een bevlogen en betrokken docent kinderdans met ervaring in het lesgeven en zo mogelijk een relevante kunstvakopleiding.
•    Iemand die naast het docentschap ook enthousiast wordt van maken (denk aan choreografieën voor eindvoorstellingen en presentaties) en graag samenwerkt met andere docenten binnen het team dans.
•    Een flexibele docent die de lessen goed kan aanpassen aan verschillende leeftijden en niveaus. Iemand die leerlingen weet te enthousiasmeren en motiveren.
Wat bieden wij?
•    Een jong, getalenteerd en inspirerend team dat samenwerkt met de andere kunstdisciplines uit ons cultuurgebouw: muziek, theater, beeldend en multimedia.
•    Begeleiding, vertrouwen en de vrijheid om je verder te ontwikkelen als docent. Er is ruimte om jouw ideeën te ontplooien.
•    Mogelijkheid om te werken in de zomer- en andere schoolvakanties, deel te nemen aan leuke en leerzame activiteiten zoals het samen maken van (multidisciplinaire) voorstellingen en presentaties.
•    Een werkplek waar plezier hebben en van elkaar leren belangrijk is en we bijzondere momenten samen vieren, waar waardering zich bijvoorbeeld uit in een gezellige borrel na een voorstelling.
•    Een prachtige omgeving (cultuurgebouw Zinder) om in te werken met twee mooie dansstudio’s, een theaterzaal en professionele voorzieningen.
•    In je vrije tijd voor de helft van de prijs meedoen aan alle cursussen in Zinder, je conditie trainen of verder ontwikkelen door lessen in jouw vakgebied te volgen (klassiek ballet, danstraining, pilates) bij collega-dansdocenten van Zinder Educatie en een personeelsregeling voor kaartjes voor film- en theatervoorstellingen in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.
Onze organisatie
Cultuurbedrijf Tiel is een jonge organisatie midden in het centrum van Tiel die bestaat uit Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurgebouw Zinder. Samen verzorgen wij elk seizoen honderden theater-, filmvoorstellingen en evenementen. Ook zijn we een gastvrij huis voor vele amateurvoorstellingen en commerciële evenementen.
In Zinder organiseren we een breed scala aan educatieve activiteiten, van lessen, cursussen en workshops tot projecten in het onderwijs, in de wijken of het sociale domein. Kortom, een bruisende en inspirerende werkomgeving met fijne collega’s, mooie accommodaties en genoeg uitdagingen en kansen!

Divers en inclusief
Cultuurbedrijf Tiel is een organisatie voor iedereen en omarmen de grootst mogelijke variatie aan mensen. We willen dat iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en betrokken voelt. We bieden graag een omgeving waarin iedereen gelijke kansen heeft om te groeien, bij te dragen en te gedijen.

Overige informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge de Peinder(Teamleider Dans & Theater). Stuur je cv en motivatie, in welke vorm dan ook, uiterlijk 21 augustus 2023 naar educatie@cultuurbedrijftiel.nl.


Zie je in Zinder!